Το ξενοδοχείο Κάλμα, οι άνθρωποι και το νησί της Σαντορίνης

Λίγα Λόγια Για Εμάς

Με πολύ φροντίδα και μεράκι, η οικογένεια Βελώνια δημιούργησε το ξενοδοχείο που ονόμασε Κάλμα φανερώνοντας έτσι την έννοια της να σας εξασφαλίσει ήρεμες και ξέγνοιαστες διακοπές. Όλα στο Κάλμα, φανερώνουν ηρεμία. Η λιτή αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική του ξεκουράζει την όραση ενώ οι ευρύχωροι κοινόχρηστοι χώροι και τα λειτουργικά υπνοδωμάτια εξασφαλίζουν την άνετη διαμονή. Παράλληλα, η ποιότητα των υπηρεσιών σε συνδυασμό με τη φιλική ατμόσφαιρα, σας αποδεσμεύουν και σας κάνουν να αφήνετε πίσω τα άγχη της καθημερινότητας.

Λίγα Λόγια για τον Τόπο που Αγαπάμε

Σε ένα τόπο με ιδιαίτερη γεωμορφία, στην πασίγνωστη Σαντορίνη των Κυκλάδων, η ομορφιά σαγηνεύει! Ένα βίαιο γεωλογικό φαινόμενο, μία καταστροφική έκρηξη ηφαιστείου, έδωσε σ' εμάς τη δυνατότητα να επισκεπτόμαστε το νησί και να απολαμβάνουμε αξέχαστες στιγμές.

Σας καλούμε να το ανακαλύψετε, ξεκινώντας από τη Μεσαριά κι έχοντας ως βάση το ξενοδοχείο Κάλμα! Η Μεσαριά βρίσκεται σε κομβικό συγκοινωνιακό σημείο, απέχοντας μόνο 2.8 χλμ νοτιοανατολικά από τα Φηρά, 2,0 χιλιόμετρα από την πλησιέστερη παραλία, ενώ από το αεροδρόμιο 1,5χλμ. Η στάση των λεωφορείων απέχει μόλις 60 μέτρα από το ξενοδοχείο ώστε να γίνεται πολύ απλή και εύκολη η μετάβαση (και επιστροφή) προς όλους τους προορισμούς, παραλίες, χωριά, αρχαιότητες, αεροδρόμιο και λιμάνι. Πρόκειται για έναν ήσυχο οικισμό που σφύζει από ζωή όλο το χρόνο κι έτσι αποτελεί το ιδανικό μέρος για να γνωρίσει κανείς όχι μόνο τους φιλόξενους ντόπιους και τον τόπο τους αλλά και τον τρόπο ζωής τους. Εκεί, χωρίς την εξωραϊσμένη τουριστική επιτήδευση αλλά με άρτια τουριστική υποδομή, θα βρείτε το Κάλμα.